Vânzări asistate

Un mix de servicii unic pe piața rezidențială din Romania

ADRIANA BÎZGAN
Sales Manager

Adriana din echipa Hanner, dezvoltatorul ansamblului rezidențial THE PARK, îți asigură asistență pe întreaga durată a procesului de cumpărare.

Ea cunoaște în detaliu proiectul și îți poate oferi informații despre calitatea construcției, aspectele tehnice, disponibilitatea și tipologiile apartamentelor, comunitatea creată la THE PARK, beneficiile locuirii în complex, precum și suport în pregătirea actelor de vânzare-cumpărare, în relația cu notarii sau în pregătirea numeroaselor documente necesare pentru achiziționarea unui apartament. Toate acestea pentru ca tu să iei cele mai bune decizii în fiecare etapă de achiziție!

Dezvoltatorul Hanner acordă o mare atenție modului în care se simte un client atât pe parcursul procesului de achiziție cât și după ce intră în posesia unui apartament. Serviciul de client service, servicii personalizate de consultanță financiară, recomandări în materie de design acordate de un arhitect dedicat, consultanță pentru administrarea imobilelor și formarea Asociațiilor de Proprietari, sunt doar câteva dintre beneficiile oferite clienților de către ansamblul THE PARK Apartments. Te încurajăm să ceri informații, atunci când te întâlnești cu echipa de vânzări, despre pachetele complete de servicii și beneficii pe care le obții la achiziționarea unei locuințe la THE PARK.