Consultanță financiară

Consultanții THE PARK te ajută să găsești cele mai bune oferte bancare din piață

ȘTEFAN OPREA
Sales Manager

Ștefan, cu o experiență vastă ca broker de credite, îți oferă consultanța financiară care te va ajuta să iei cea mai bună decizie. Ștefan oferă suport în privința analizării ofertelor bancare din piață, a procesului de creditare, a calculării costurilor finale, a scoring-ului și a altor detalii financiare pe care le implică o locuință. El se ocupă și de relația cu evaluatorii și de detaliile dosarului bancar. Vei fi extrem de bine informat și vei putea alege soluția optimă pentru tine, în cunoștință de cauză.

Consultanții THE PARK te ajută să găsești cele mai bune oferte bancare din piață. Contextul financiar este în continuă schimbare, în special după apariția legii Dării în plată (Legea 77/2016), care a condus la înlocuirea continuă a ofertelor bancare pentru credite ipotecare.

Vei reduce semnificativ timpul necesar pentru găsirea unei oferte personalizate de finanțare. Echipa noastră te asistă la întocmirea dosarului de credit, preia legătura cu banca pe care a identificat-o ca având soluția cea mai bună pentru tine și îți oferă suport până la accesarea finală a creditului.