Client Service

Fiecare etapă în procesul de vânzare și recepție cu profesioniștii ei! THE PARK are o echipă de client service, care colaborează îndeaproape cu echipa tehnică și cea administrativă.

ELVIRA POPESCU
Client Service
MIHAELA ȘOLGA
Arhitect și Designer de interior

Elvira, colega noastră din echipa de client service, este sprijinul tău pe tot procesul de achiziționare a locuinței: înainte, în timpul și după recepția apartamentului. Elvira va fi interfața între tine și echipa tehnică și te va însoți în vizitele pe șantier pentru amenajarea apartamentului. Știm deja care sunt nevoile clienților THE PARK și am învățat că echipa de vânzări are nevoie de un coleg priceput de client service. Este cea mai veselă colegă a noastră, care cu siguranță te va face să treci peste toate cu zâmbetul pe buze.

Mihaela este arhitect și designer de interior și face parte din echipa Hanner, dezvoltatorul proiectului rezidențial THE PARK. Mihaela lucrează îndeaproape cu echipa tehnică, se ocupă de showrooms pentru aceia dintre voi care vor alege să cumpere apartamentul gata mobilat și poate ține legătura cu designerii pe care îi veți alege să vă decoreze casa cea nouă.