Parcul Tineretului

Tineretului, cel mai mare parc din București, reprezintă 200 de hectare de stare de bine. Este cel mai ofertant spațiu verde din Capitală, ce cuprinde multe locuri de petrecere a timpului liber, de la zone de promenadă și jogging, piste de biciclete, zone de skateboarding, terenuri de tenis, fotbal, baschet, până la parcuri de distracție, pistă de karting, trenulețe, mașinuțe, carusele – aflate în Orășelul Copiilor. După plimbare sau activități sportive, te poți opri la unul dintre restaurantele din parc, cel mai cunoscut fiind Cafeneua Actorilor. Vrei să vezi un meci palpitant de handbal? Sala Polivalentă este foarte aproape. Iar pentru activități educaționale și artistice pentru cei mici, Palatul Copiilor este cea mai bună alegere.

Casa memorială Tudor Arghezi

Casa în care a locuit poetul Tudor Arghezi este probabil cel mai liniștit loc din apropierea complexului The Park. O livadă de cireși întinsă pe aproape 1,5 hectare și 18 camere de istorie a literaturii așteaptă să fie explorate de cei care vor să facă o incursiune în lumea creată de Arghezi pentru Mitzura, Baruțu și câinele Zdreanță. Casa memorială, finalizată în 1930, se află pe strada Mărțișor, a cărui nume a fost dat chiar de către poet.

Adresa: Strada Mărțișor nr. 26

Restaurant Bohemia

Restaurantul Bohemia, care îmbină arta culinară cu pictura, a fost deschis în octombrie 2015, și este creația lui Aidan Andon, artist specializat în pictură în ulei pe pânză numai în culori alb-negru.

Adresa: Bulevardul Tineretului nr. 55

www.restaurantbohemia.ro

  • Restaurantul La Călinescu, Strada Piscului nr. 16
  • Restaurant Daimon Trattoria, Calea Piscului nr. 10
  • Casa Diham, Bulevardul Tineretului nr. 8-10
  • Cafeneaua Actorilor, Parcul Tineretului, Debarcader 1

La doar 10 minute de THE PARK Apartments se află locul care a schimbat fața Bucureștiului. Centrul istoric este cea mai activă zona a Bucureștiului, atât datorită celor peste 150 de restaurante, baruri și cafenele, cât și numeroaselor evenimente stradale care se organizează în jurul străzii Lipscani. Pentru relaxare și stare de bine, nu rata Hanul Gabroveni, ce a fost refăcut și a devenit noul sediu ARCUB – Centrul Cultural al Bucureștiului, și Librăria Cărturești.