Când cumperi la THE PARK nu cumperi exclusiv spațiul din casa ta. Cumperi un întreg mod de viață din acest complex rezidențial, care se conturează tot mai clar pe măsură ce finalizăm și clădirile THE PARK 3 și 4.

Un mod de viață al justei măsuri, în care firescul jocului în fața blocului printre copaci și plante frumoase se reașează în mintea fiecăruia dintre noi, pentru că am creat condițiile de securitate și arhitectură necesare.

Un mod de viață în care este la ordinea zilei să poți organiza întâlniri de afaceri sau zile de naștere în Clubul Rezidenților, pe care l-am oferit acestei comunități. În care ai un serviciu de administrare ansamblu la cele mai rezonabile costuri și în care parchezi bicicleta afară, în parcarea dedicată, înconjurată de camere de luat vederi și în condiții de siguranță.

Modul de viață THE PARK, cu care știm sigur că vei rezona. Pentru că, la urma urmei, nu e nimic special. E doar firesc. Și e bine.

O calitate măsurabilă, demonstrabilă, în care regăsim și calitatea construcției – termoizolare, hidroizolare, fonoizolare, rezistență a structurii, rezistență a fațadei, rezolvare de punți termice și multe alte detalii pe care vă încurajăm să le cereți de la echipa noastră de vânzări.

O calitate pe care o poți simți atunci când ne vizitezi și vezi că nu există circuite de gaze pe fațade sau pe holuri, că lobby-ul are pereți cu grădini verticale, că fiecare perete este perfect drept și că am făcut balcoane placate cu deck în care încap mese de 6 persoane.

Mai apoi am vrut să aducem arhitectura specifică proiectelor scumpe într-un ansamblu rezidențial gândit pentru clasa de mijloc. Stilul de arhitectură nordică, cu tipul de peisagistică și circulații de la THE PARK, se regăsește exclusiv în așa numitele proiecte de lux. Pentru aceasta am lucrat cu cei mai renumiți arhitecți și designeri români, am încorporat mult design produs în România și am investit peste 500,000 EUR numai în amenajările exterioare, concepând un proiect în care plantele sunt alese astfel încât curtea să arate bine în fiecare sezon.