Construim de 20 de ani locuințe sustenabile în mai multe țări europene.

Suntem un dezvoltator Lituanian, lider european în construcții rezidențiale.

Credem în soluții ecologice, protejarea naturii și facem totul cu responsabilitate.

Fiecare proiect este situat în apropiere de spații verzi, pentru că studiile internaționale au arătat legătura între natură și bucurie.

Oamenii care trăiesc în apropiere de spații verzi au șanse mai bune să fie fericiți.

"Verkių Slenis" este un proiect rezidential de lux din Vilnius, situat pe o curbă liniștită a râului Neris. Hanner a creat un mediu de viață, remarcabil pentru liniștea sa, confort, stil și de calitate superioară.
20 DE ANI EXPERIENȚĂ ÎN CONSTRUCȚII
Europa Business Center din Vilnus este proiectul care a generat dezvoltarea unui nou pol de clădiri de birouri în capitala Lituaniei, atrăgând după sine regenerarea întregului țesut urban din această parte a orașului. În 2004 proiectul a fost distins cu premiul CEEQA la categoria Cea mai bună dezvoltare din Europa Centrală și de Est.
INVESTIȚII DE PESTE UN MILIARD DE EURO
Jauna Teika este cea mai mare dezvoltare Hanner din Letonia. Este un proiect mixt, care include clădiri rezidențiale, spații comerciale și birouri, desfășurat pe o suprafață de 7 hectare.
+ 600.000 m2 CONSTRUIȚI
OPERAȚIUNI ÎN 8 ȚĂRI EUROPENE, OFFICE ȘI REZIDENȚIAL
DEZVOLTATOR AL CELEI MAI ÎNALTE CLĂDIRI DE BIROURI DIN ZONA BALTICĂ
City Center Residence a fost primul proiect realizat de Hanner în România, într-o zonă centrală și liniștită din București, având 104 apartamente
Carol Park Residence, situat în imediata vecinătate a parcului Carol, este un proiect finalizat în anul 2009, în care s-au mutat 159 de familii

HANNER în presă

Suntem recunoscători pentru deschiderea cu care am fost primiți în România. Ne-am bucurat să ne spunem povestea și apreciem atenția pe care am primit-o din partea presei locale. Prin intermediul articolelor veți putea afla mai multe despre proiectele și valorile noastre. Am fi încântați să vă oferim chiar noi mai multe detalii, așa că vă așteptăm la THE PARK.

află mai multe despre HANNER