VIDEO: Cum arată primul proiect de graffiti dintr-un complex rezidențial

25 April, 2017

 

Hanner a comisionat echipa Sweet Damage Crew pentru a realiza două graffiti spectaculoase pe doi versanți din curtea interioară a THE PARK Apartments, desemnat de imobiliare.ro proiectul rezidențial al anului.

Cele două lucrări exprimă un îndemn pentru copiii din comunitate – poți oricând “să zbori” și poți oricând să călătorești. S-a făcut apel la elementele naturii pentru a exprima vecinătatea cu Parcul Tineretului. Conceptul aparține Sweet Damage Crew.

Artiștii au avut nevoie de o săptămână pentru realizarea celor două lucrări.

“Suntem foarte fericiți cu rezultatul muncii celor de la Sweet Damage Crew și membrii comunității sunt de aceeași părere. Ne dorim să fie mai multe astfel de proiecte în București. Sperăm că am dat un exemplu bun și că alții vor fi bucuroși să îl urmeze“, a declarat Mindaugas Valuckas, CEO Hanner OU, dezvoltatorul proiectului rezidențial THE PARK.

Întreaga experiență poate fi urmărită în video-ul de mai jos:

Comunitatea THE PARK înseamnă, la aproape trei ani de la livrarea primului bloc, peste 350 de familii și peste 120 de copii, care se vor bucura în fața blocului de artă stradală și o amenajare peisagistică dezvoltată pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați. Proiectul THE PARK totalizează 450 de apartamente, blocul THE PARK 4 fiind programat a fi livrat în această vară.

Apartamentele pot fi vizionate, făcând o programare aici: https://thepark.ro/contact