Povestea amenajării HIGH Living realizată de Creativ Interior în THE PARK

25 July, 2017

Formează o echipă frumoasă atât pe plan personal, cât și profesional. Natalia Berezovskaia și Octav Roman dețin Creativ Interior, un studio de design care de șase ani oferă idei și concepte de amenajare unice pentru industria HoReCa, pentru spațiile comerciale și cele rezidențiale. De curând, Natalia și Octav au amenajat un apartament HIGH Living în proiectul THE PARK. Te invităm să-l explorăm împreună.

Momentul în care randările 3D au fost uploadate pe pagina de facebook a stârnit multă curiozitate din partea clienților noștri care abia așteptau să vadă imaginile finale cu amenajarea apartamentului în stilul industrial-glamour. Un stil care reprezintă Creativ Interior și pe care îl vei regăsi și în alte proiecte de ale lor, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Pentru acest proiect, designerii cunoșteau destul de bine clientul – nu se aflau la prima colaborare, ei realizând proiectul de amenajare pentru o cafenea deținută de proprietarul apartamentului în zona centrală a Capitalei.

Apartamentul are un aer specific unui hotel de cinci stele. O amenajare luxoasă, dar atipică, cu elemente care amintesc de proximitatea Parcului Tineretului și care oferă un sentiment de relaxare și intimitate. Diningul este zona preferată de Natalia: “are un aer ușor clasic, care te transpune într-o atmosferă eclectică, peretele vegetal aducând multă viață interiorului și făcând trecerea între living si dining”.

Apartamentul are trei camere generoase și trei terase separate – cea mai mare terasă are o suprafață totală de 60 de metri pătrați. Nu are rost să descriem aici priveliștea – pentru acest lucru vă așteptăm într-o vizită.

Ambianța livingroom-ului este călduroasă, culorile finisajului de furnir natural îmbinându-se spectaculos cu nuanțele neutre ale pereților din microciment. Pentru dormitorul matrimonial tonurile calde de pământ sunt predominante pentru o atmosferă odihnitoare, în timp ce camera copilului emană inocență și discreție. Holul de intrare și băile leagă acest mix de clasic, contemporan și cool.

Azzardo, Novaluce, Porcelanosa, Vitra, The Home, Retros, Somproduct, Ideal Lux sunt brandurile și furnizorii aleși pentru amenajarea a cărui buget s-a ridicat la 50.000 euro, preț care nu include fee-ul echipei.

„Proiectul THE PARK Apartments ni se pare unul reușit. Am avut ocazia să îl studiem în timpul șantierului și am intrat în contact cu oamenii care lucrează aici. Ne-a surprins plăcut faptul că sunt oameni cu inițiativă, deschiși la ideile destul de nonconformiste ale unui designer de interior. Asta a fost un mare plus pentru colaborarea arhitect – constructor”, povestește arh. Octav Roman, partener Creativ Interior.

HIGH Living @ THE PARK este un concept potrivit apartamentelor noi situate la ultimele etaje ale blocurilor din THE PARK. Răspunde nevoii de a locui într-un spațiu generos și bine compartimentat, cu panoramă asupra Parcului Tineretului sau Rezervației Văcărești și cu acces la terase de până la 81 mp pe care poți petrece timp de calitate cu familia ta sau poți organiza petreceri și întâlniri de weekend cu prietenii. Cele 20 de apartamente high living sunt mai mari, au mai multe spații de depozitare, mai multe balcoane și se apropie de ideea de penthouse.

Bucură-te de beneficiile unei astfel de experiențe! Te așteptăm în vizită!