Kinetohelp: Pentru stare de bine

22 May, 2017

Ai avut o zi lungă la birou sau te-ai antrenat intens pentru un maraton și ai nevoie de detensionarea mușchilor? Kinetoterapie poate fi soluția salvatoare. În apropierea The Park Apartments se află cabinetul Kinetohelp (pe strada Păduroiu nr. 5), un susținător al sănătății și echilibrului.

”Ideea proiectului a venit la scurt timp după terminarea facultății UNEFS, dorind să oferim servicii de calitate, încredere și suport. Proiectul a luat viață în 2012, când împreună cu asociata mea, Mădălina Dobre, am decis să contribuim în mod vizibil și eficient la ameliorarea simptomatologiei dureroase, la tratarea patologiilor suferite, precum și la prevenirea altora”, ne-a spus Nicoleta Ghena, 29 de ani, cea care a creat cabinetul.

Cabinetul se adresează tuturor vârstelor, de la bebeluși, având terapeut specializat în pediatrie, la vârstnici. ”Prin ce ne diferențiem? Acordăm timp și răbdare programului de recuperare, și facem planuri personalizate pentru  fiecare pacient. Avem și vizitatori sportivi, cu sau fără afecțiuni, persoane care lucrează la birou și chiar pensionari, iar toți au în comun dorința de a-și recăpăta  condiția fizică, mobilitatea articulară și tonusul muscular”, explică Nicoleta.

Pregătirea terapeuților Kinetohelp este un proces continuu de dezvoltare, aceștia utilizând cele mai inovatoare practici de recuperare, neinvazive. Echipa garantează că încă de la primele ședinte de terapie se va constata o îmbunătățire a stadiului clinic al afecțiunii.

Cabinetul oferă o gamă largă de servicii de la kinetoterapie, fizioterapie, acupunctură, masaj, dar și gimnastică medicală, pentru cei care nu au o afecțiune, dar care doresc un tonus muscular și o corectare a posturii vicioase.

Prețurile pentru un masaj pornesc de la 40 de lei, o ședință de kinetoterapie de 60 de minute este 50 de lei, iar o ședință de acupunctură cu medic specialist este 60 de lei. Mai multe detalii găsiți pe www.kineto-help.ro.

În proximitatea THE PARK, lângă Parcul Tineretului, sunt multe locații utile pentru familia ta, dar și locuri frumoase de petrecere a timpului liber, despre care poți găsi detalii în secțiunea Împrejurimi