Eveniment Elle Decoration România – HIGH Living @ THE PARK Apartments

15 June, 2017

Vara a început pe terasa HIGH Living de la etajul 11 al primului bloc din complexul THE PARK Apartments. Elle Decoration România, cea mai importantă publicație din segmentul premium al designului interior, a organizat pe 30 mai în parteneriat cu dezvoltatorul Hanner un eveniment special organizat la înălțime.
High Living este un concept dedicat apartamentelor noi situate la ultimele etaje ale blocurilor din THE PARK. Cuprind spații generoase și bine compartimentate, cu panoramă asupra Parcului Tineretului sau Rezervației Văcărești și cu acces la terase de până la 70 mp. Pe una dintre aceste terase a fost organizat evenimentul care a reunit designeri de interior, arhitecți, pasionați de design și de stare de bine la înălțime.

Starea de bine a fost întreținută de echipa Barmania, care s-a ocupat ca prosecco-ul și paharele de Aperol Spritz să răcorească prima zi cu temperaturi de 30 de grade de anul acesta. Avocado, conopidă coaptă, humus, parfait de ficat și rock alternativ. Într-un cuvânt: Mazilique. Nu știm dacă este bucătarul cu cele mai bune gusturi muzicale sau rockerița care creează cele mai bune gustări și deserturi, dar știm cu siguranță ca toată mâncarea ne-a atras ca în piesa lui Miles Kane, Come Closer.

Locația evenimentului nu a fost aleasă întâmplător. Designul interior al apartamentului a fost realizat de Ileana Răducanu, redactorul-șef al revistei ELLE Decoration. Ileana este unul dintre cei mai importanți promotori ai designului românesc, fiind cea care a descoperit și lansat o bună parte dintre designerii cei mai premiați din România. O parte dintre studenții săi sunt implicați deja în amenajări ale unor proiecte rezidențiale locale, inclusiv în THE PARK, confirmând ochiul pentru talent al Ilenei.
Ileana a început primele proiecte în calitate de designer interior la THE PARK, unde a excelat prin talentul cu care personalizează fiecare proiect și prin capacitatea de a se conecta foarte bine la beneficiari și de a le transpune visele în realitate.

Apartamentele HIGH Living sunt numai bune pentru a organiza întâlniri cu prietenii seara sau în weekend și să petreci timp cu familia bucurându-te de priveliște. Și nu trebuie să ratezi răsăritul de soare dinspre Rezervația Văcărești și nici apusul dinspre Parcul Tineretului.

Te așteptăm în vizită ca să te bucuri de experiența HIGH Living @ THE PARK Apartments