Bloggerul Diana Mihăilă în vizită la THE PARK

04 September, 2017

Mutarea departe de părinți este visul adolescenței. Ulterior, atunci când apar copiii, se transformă în regret. De ce este THE PARK Apartments potrivit pentru familii? Ne spune Diana Mihailă, care ne-a vizitat zilele trecute.

“(…) de când a apărut Alex în viețile noastre îmi dau seama cât de important este să ai familia aproape. Ca să îmi vizitez părinții uneori conduc și o oră. Singură, cu un copil mic în mașină, nu este întotdeauna simplu să stai atât de mult la volan. Recent însă am descoperit The Park Apartments, un ansamblu rezidențial modern, la 5 minute de Parcul Tineretului și de Sun Plaza și la 10 minute de părinții mei. E finalizat, deci plătești pentru ceva palpabil, nu pentru un proiect pe hârtie”, spune Diana.

Diana nu a venit singură în vizită, ci împreună cu Alex, băiețelul ei, mama și nepoata. Au petrecut aproape o zi întreagă în showroomul high living, de la etajul 11, amenajat de Ileana Răducanu, redactor-șef Elle Decoration România.

Mie mi-a plăcut apartamentul acesta în mod special datorită spațiilor vitrate mari din living, ce lasă lumina să circule dintr-un colț în altul al casei, dar și datorită teraselor unde poți petrece timp alături de familie și de prieteni”, povestește Diana pe blogul ei.

Dacă astăzi aș fi în căutarea unui apartament, cu siguranță aș lua în considerare această variantă. Condițiile și prețurile sunt comparabile cu ce am plătit în zona în care stăm acum, iar locația are marele avantaj de a fi în apropierea familiei mele. Și, credeți-mă, acesta este un mare plus. Bucuria de pe chipul părinților mei atunci când își au ambii nepoți în casă este de neprețuit”,

Accesează linkul de mai jos pentru a citi mai multe despre experiența ei în THE PARK.

De ce m-am mutat departe de parinti