5 SPORTURI PE CARE LE POȚI PRACTICA LA CÂȚIVA METRI DE THE PARK APARTMENTS

02 August, 2017

Sportul ne influențează nu doar starea generală de sănătate, ci și buna dispoziție, relațiile sau productivitatea. Ansamblul THE PARK Apartments a pus un accent deosebit pe stilul de viață oferit locatarilor. Astfel, cele patru blocuri sunt amplasate la doar câțiva metri de spații sau centre care permit oricând practicarea sportului la nivel profesionist sau amator. Suntem bucuroși să întâlnim la primele ore ale dimineții sau seara târziu locatari echipați sportiv, părinți sau bunici care însoțesc copiii în parc, cu biciclete, role, triciclete. Iată cinci sporturi pe care le poți practica în imediata apropiere a ansamblului!

ALERGARE. Dacă doriți să participați la un cros sau – de ce nu – la un maraton, Parcul Tineretului este o opțiune ideală pentru antrenamente. Perimetrul Lacului Tineretului are o lungime totală de peste trei kilometri fiind preferat zilnic de zeci de alergători sau bicicliști. De altfel, una dintre competițiile de alergare importante din București, Crosul Pădurii, a fost organizată în Parcul Tineretului. Distanța dintre THE PARK Apartments și Parcul Tineretului poate fi parcursă pe jos în doar 10 minute.

TENIS. Dacă vă doriți să ieșiți la o partidă de tenis de câmp cu prietenii sau să vă înscrieți copilul la un curs de tenis, e important să știți că puteți ajunge din THE PARK Apartments în doar 10 minute cu mașina la mai multe terenuri profesioniste, cum ar fi terenurile de la Daimon sau cele de la Sud Arena. Dincolo de aceste arene profesioniste puteți găsi spații pentru practicarea acestui sport la nivel de amatori și în zona amenajată din Parcul Văcărești.

ÎNOT. Cum ți se pare ideea de a ajunge de acasă în doar câteva minute la un număr important de piscine profesioniste care să fie accesibile atât vara, cât și în sezonul rece? Viva Sport, World Class sau Clubul Daimon vă oferă acces la piscine, cât și cursuri de înot pentru cei care doresc performanță sau o îmbunătățire a abilităților actuale.

FITNESS. Ar fi grozav să ai peste drum de casă o sală de fitness la care să poți merge înainte sau după serviciu, nu? În imediata apropiere a THE PARK Apartments se află mai multe astfel de centre. Poți alege cu ușurință programul sau oferta care se pliază cel mai bine pe obiectivele tale. Viva Sport, World Class, Club Daimon sau Body Art Welness sunt doar câteva dintre opțiuni.

FOTBAL. Cel mai apropiat stadion de THE PARK Apartments este Baza Sportivă Romprim aflată la doar trei kilometri de ansamblu. Pe lângă acest stadion există mai multe terenuri de fotbal în Parcul Tineretului sau în zona Vitan Bârzești. Aceste terenuri sunt asociate unor școli de fotbal la care vă puteți înscrie copilul sau pot fi pur și simplu închiriate cu programare anterioară de echipe de amatori.