2.000 mp spații verzi

Locuri de joacă Piste pentru biciclete Alei și locuri de socializare Vegetație sezonieră

Comunitatea THE PARK se bucură de peste 2.000 de metri pătrați de spații verzi, locuri de joacă și piste pentru biciclete. Zona peisagistică este plasată în spațiul situat între cele trei clădiri noi, astfel încât să asigure discreție și intimitate locatarilor.

Speciile de plante au fost alese astfel încât să vă puteți bucura de peisagistică pe tot parcursul anului, dar și pentru a diferenția fiecare dintre cele trei intrări în blocurile cu apartamente noi în zona Tineretului, de la THE PARK.

Copiii vor avea un spațiu de joacă amplu, cu leagăne, tobogane, trambuline, instalații, umbrelă din vegetație și sisteme de dispersie a apei pe timp de vară, pentru răcoare. Proiectul este deja locuit de o mulțime de copii de toate vârstele și sperăm ca ambientul sigur și plin de vegetație să reînvie tradiția jocului în fața blocului. Timpul petrecut alături de copiii voștri la locul de joacă este cea mai bună modalitate de a vă bucura de avantajele THE PARK și de a vă cunoaște și vecinii. Locul privat de joacă este îngrădit și beneficiază de supraveghere video 24 de ore din 24, acessul străinilor fiind interzis dacă nu sunt însoțiți de un rezident THE PARK!

Proiectul de peisagistică include atât spațiul central dintre blocuri, cât și zonele de circulație și de acces în complex și a necesitat o investiție de peste 500.000 euro.