Comunitate tânără și unită

Clubul rezidenților
Valori sociale și pasiuni comune

În cei 20 de ani de experiență în dezvoltarea de proiecte rezidențiale am învățat să construim blocuri și să dezvoltăm comunități. Am înțeles că nu vindem metri pătrați, ci vindem un stil de viață. Iar clienții noștri au rezonat.

În THE PARK s-a format deja o comunitate frumoasă de specialiști în IT, artiști, oameni de comunicare, tineri profesionisti sau liberi profesioniști (freelacers), cu pasiuni comune. De aceea, în noile clădiri am pregătit un spațiu special pentru viitoarele petreceri, întâlniri de business sau de petrecere a timpului liber, denumit Clubul Rezidenților.

Cei 2.000 de metri pătrați de spații verzi, locuri de joacă și piste pentru biciclete au fost special concepuți pentru o comunitate tânără și unită.

Împreună cu ei am inaugurat grătarul, am împodobit brazii de Crăciun, am primit cadourile pentru copii de la Moș Crăciun, am participat la evenimentele dedicate design-ului românesc susținute de Hanner – așa cum este Elle Decoration Design Awards sau Made in Ro – și am dezvoltat noi idei pentru comunitatea THE PARK.