La 300 de metri de Parcul Tineretului

Te poți bucura de tot ce ai nevoie ca să locuiești bine

Atunci când caută o locuință, oamenii au speranța că viața lor se va schimba în bine și că vor găsi un motiv în plus pentru a fi mai fericiți.

Ne-am convins că timpul petrecut în natură și în compania celor dragi aduce bucurie și sănătate în viețile clienților noștri. De aceea, am dezvoltat ansamblul THE PARK Apartments în mijlocul orașului, la 300 de metri de intrarea în Parcul Tineretului, într-o zonă cu acces rapid la mijloacele de transport în comun, cu numeroase facilități în apropiere: școli, grădinițe, piețe, magazine sau clinici. Și nu doar atât, în împrejurimi sunt foarte multe locuri interesante, precum Casa Memorială Tudor Arghezi, restaurante, cabinete de kinetoterapie sau cluburi de Jazz.

Accesul auto și pietonal în complexul rezidențial THE PARK se face prin două străzi, atât din Pajiștei, cât și din Pridvorului, cu intrare prin Cărăruia. Prin modul în care este dispus acest proiect veți putea avea intimitatea asigurată de amplasamentul pe străduțele lăturalnice, dar și avantajele locuirii chiar lângă parc și în imediata apropiere a bulevardelor Tineretului și Văcărești.